Mot berg och dal


Club Killers – Goin' Up The Country

I'm going up the country
Baby don't you wanna go?
I'm going up the country
Baby don't you wanna go?
I'm going to some place
Where I've never been before

I'm going, I'm going
Where the water tastes like wine
I'm going, I'm going
Where the water tastes like wine
You can jump in the water
Stay drunk all the time

I'm gonna leave this city
Got to get away
I'm gonna leave this city
Got to get away
All this fussing and a fighting
Man, you know I sure can't stay

Now baby packing up the trunk
You know we've got to leave today
Just exactly where we're going I cannot say
But we might even leave the U.S.A.
And it's a brand new game
And I want to play.

No use of you running
Or screaming and crying
'Cause you've got a home
Nights long as I've got mine


Bigarråer i tornrummet


En full dag av workawork. Birger Jarlsgatans efterlängtade brus, som hemma men på jobbet. Halvvägs hemma, halva livets hemma. En oplanerad date med den sköna flickan i det långa håret. En flackande blick i en flackande takt. Oskar Linnros med en vacker man i andra sidan luren. Inte en gång, inte två gånger men tre. Tre filmer i väskan mot hemgång. En väg förbi Två, en öl i trevligt sällskap innan vägen leder tillbaka i Tornrummet. Älskade älskade Tornrum. Horisontalt i den föreställda divanen. Bigarråer och George Clooney eller kanske Tom Ford. Tiden ger svar men visar också alla sår. Inte idag.

Martha Wainwright – Tower Song


Coupe de grace



Reach the city steps tonight
following the power lines
and your skin is so white
underneath the black night
and your voice cries out for the Coup de grace and the lights go out
will there be a trace ?



Miike Snow – Silvia


Petit déjeuner på piazzan


Jag har en fantastisk vän. En variationernas vän som finns i vått och torrt. På piazzan sitter vi och sippar soyalatte och läser om mystikens franska kvinnor och äter fruktsallad. Bättre start på dagen är svårt att finna, fröken vän.




Stéphane Pompougnac – The ballad of Sacco and Vanzetti

Kaffe och en cigarett?




Olle Ljungström – Kaffe och en cigarett


Kärlek i luften




Let's dance for a while


Peace & Love. Mer än en festival. Många minnen, har knappt absorberat och sorterat dem än. Tre intensiva dagar med sol, skratt, musik och fest. Helgen innebar skönt häng med fantastiska människor. Några trevliga återseenden. Många nya vänner. Såg riktigt bra konserter med bland annat Robyn, Kent, Daniel Lemma, Fibes oh Fibes, Mando Diao och inte minst Jay-Z i topp. Jigga är kort sagt en av de bästa konserter jag varit på. Över 30 000 människor, tropisk ljus svensk sommarnatt, enormt tryck på scenen och en riktig världsartist. Mer än så går inte att önska..

Jay-Z – Young Forever [Jay-Z + Mr Hudson] - Explicit Album Version

 

 


Roomservice a la Sifferbo. Fantastisk fruk...

Roomservice a la Sifferbo. Fantastisk frukost. Sol, värme och häng. En tripp till en by i mitten av Dalarnas ingenting. Sol. Mörk och murrig sportsbar. Fotboll. Fotokram. Sms. Lilly Allen. VIP. Hives. Fatboy sol öl. Daniel Lemma. Jazzigt gung. Because the night. Patti oh Patti. VIP. Mat. Fotboll. Familjen. Blev Ingen familj, separation. Nicola Sarcevic. Vart är mitt Örebro? Fibes oh Fibes. Mycket kärlek. Front row. Miike Snow. VIP. Dans. Vatten vatten vatten. Pinsamt möte med kärleken på scenen. Möte med Miike Snow. Dans. Vatten. Dans. Bilresa i ett vackert Dalarna avslutar en fantastisk dag. Fibes oh Fibes - Love child http://open.spotify.com/track/4vLZCUKtRhpYzGuM6vfdFl Daniel Lemma - If I used to love you http://open.spotify.com/track/0U9MIxHOhIMtPvTSrM8pdv


Det är något fint med att sitta i en bil i...

img_0837 (MMS)

Det är något fint med att sitta i en bil i den ljusa sommarnatten. Dela detta med vänner kollegor. Megapol brusar dunkelt i bakgrunden. Vi är, vi sjunger, vi ser. Robyn och Kent i bagaget, en svensk afton med the stars. Den lilla fågeln som sjunger så starkt. Leende på läpparna och rytmen i kroppen. Dans. Kent ger melankoli som inte är att förakta. Hjärtat klappar i takt med Den vita hatten och den röda konfettin. Jocke Berg och Robyn är stjärnor på den ljusa sommarnattens himmel. Träden flimmrar förbi. Släcker lyset och drömmer om ängens älvor. De bor bredvid. Robyn - With every heartbeat http://open.spotify.com/track/7GJYoFwWwM1kpfu39g0IIG


RSS 2.0