Je ne peux pas me calmer


Oliver Koletzki feat. Fran – Hypnotized - Original Version

I catch your eyes, try not to smile
I track your style I feel your vibes
We have a drink then go outside
Talk for a while and then we kiss
And then we kiss ...

We play the game we start to move

I feel my heart you feel the beat
I take your hand you turn down slow
We start to feel It's time to... go.

Right moon it will hit the sky

And it's no surprise I'll wake up with you
Right I shouldn't compromise, I don't have to think twice
What to do ...

You got me hypnotized

So you know what to do
You got me hypnotized
So you know what to do

So we slide into the night and to the wild open flow

Oh stary eyes you see me glow so will I hide or will I show
You watch me dance I feel you move
You pull me near nothing to fear
We drift inside, dream aside until we slide into the light

Right moon it will hit the sky

And it's no surprise I'll wake up with you
Right I shouldn't compromise I don't have to think twice
What to do ..

You got me hypnotized

So you know what to do
You got me hypnotized
So you know what to do ...


Avsändare okänd


Varför är du så rädd lilla vän, att släppa mig fri från ditt liv. Jag gör dig ju illa om igen så kan vi inte fortsätta. Släpp nu taget och låt minnena blekna. Blekna bort från allt det där som i början kallades kärlek men nu bara är en tvetydig misär. Vi kan inte vrida tiden tillbaka så med den sorgsnaste blicken säger jag adjö. Vi ses säkert ibland i ett vimmel en kaffe eller två men snälla vännen låt minnena blekna det blir bäst för själens ro och snön kan äntligen smälta till tö. Ta hand om dig dig vackra låt ingen dig trampa på, du är den bästa i alla världar jag önskar det kunde vara vi två.

Monaco – What Do You Want From Me?



When I'm with you I have fun


En kvällpromenad


Genom tid och rum, 1000 mil längre fram finns en annan stund. Kvällspromenad på Kungsholmen med solnedgången i ryggen och en vän vid sin bästa sida. Kameran på axeln och vi är på väg mot något stort. Vi har luft under vingarna och genom perferin ser klarheten i det mesta. En varm kylig kväll går mot natt som sedan blir en gryning av skönhet och en dag några mil längre fram. Södermälarstrand står i vacker brand, en känla som döljer en sanning som är värd att se. Det finns en dag för allt och denna tid är nu.

Carl-Johan Vallgren – Maria, det blev vår idag (Om allt jag såg på vägen hit)




Cynism - Oskuldsfullhet


I samma takt som tåget far genom det ännu inte vårutspruckna landskapet drar mitt liv förbi. Lite för snabbt dags att dra i bromsen och pausa en minut eller två. Tid för reflektion för att inte surra med i bruset och tappa bort känslan av kontroll.

Likt vårlandskapet ligger många förväntningar och väntar på att få blomma ut. Knoppar som förvandlas till löv, drömmar som blir till sanning och ett liv byggs upp på nytt. Rusar åt många håll och splittringen är fullkomlig. Läste i ett horoskop att jag är en jordens människa och påverkas mycket av årstider. Instämmer. Vår, förväntan, förnuft? Tåget far vidare mot nya destinationer som är samma som igår och dagen innan det. Nya destinationer men rälsen genom landskapet försvinnande likt den räls som gick genom landet igår. Är det omgivningen som förändras eller tåget med livet som innehåll?

Kristofer Åström – Blind Motherfucker


I have some fucking history in this city


Passerar gatan ångest, gatan flärd och gatan längtan. Promenerar i ro utan att omvärlden tar plats. Min hemstad där jag blev början på det jag är idag och där det fanns otaliga du. Alla du lever annat liv alla jag lever så som sig bör. En nattlig promenad och livlösa själar passerar i revy. Kyrkan där så många liv startat, förenats och sörjts stoltserar med torget i bakgrunden. Drottninggatans kullersten möter conversens sulor. Den vackra staden som gett så mycket ångest och skänkt så mycket hopp. Dras tillbaka till då men med en självkänsla som är nu. Det nattliga livet med de konstiga människorna i små hus på landet och den ständiga ångesten får sin triumf på torget utanför den nattöppna restaurangen. Mitt nattliga Örebro.

Gil Scott-Heron – Where Did The Night Go




Nikola Sarcevic

Du sa som det var, vi har det inte så bra..



Nikola Sarcevic – Det Mesta Talar Nog För Att Vi Kommer Skiljas


Jag kan vara positiv och negativ


Har ett febrilt hjärnstopp för tillfället. Jag ser orden skymta bakom hörnet men de försvinner i rasande fart så fort jag närmar mig. Jag är glad över att ha fått hem Chuck Bass, fin i mitt sällskap. Blir glad av att ta den gräddvita Chuck till jobbet istället för den panikartade tunnelbanan. Denna vecka är en svår hållasigvakenvecka. Somnar inte på kvällen och är dödstrött på morgonen. Har ställt om maten till något just nu mitt emellan GI och LCHF så är dödstrött på eftermiddagrna på grund av det. Ska bli skönt med helg och hinna ikapp. Måste ha energi för att sova och trötthet för att somna. Måste ha tid för att hinna ikapp och ro för att ta det lugnt. Skjuter på det. Lite till. Helgen blir nog bra.

Nikola Sarcevic – Tro

 


You talk while the sun goes down


The Wolfman – For Lovers



En stor storhelg. Storhelg?


Känns lite för nära, lite nära. N ä r a. Hjärtat pumpar och allt växer. Vågar inte släppa det lös för rädslan att dras med och bli ett löv i vinden, ett spretande blad i stormen. Vattnet under ytan är grumligt och för varje armtag i affekt blir det djupare. Balansgången är fin, ohållbar på sikt. Locket på känslor trycks tillbaka, allt är bra. Bubblar över vid närhet och påminner om grumlet. Skruvar locket lite hårdare. Staplar ovanpå. Radar upp det bra ohållbara. Tillsvidare.

Backyard Babies – Abandon



Torsdag med rosa inslag


Skärtorsdagen slutade som en särledes utmärkt dag och afton. Vänskap, okunskap och vidunderlig utsikt.

Skärtorsdag


RSS 2.0