Redigera min profil

 



The Rolling Stones – Paint It Black - Mono Version


Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge


Onsdag 2010.11.03 Kl 10.59
- Jag vet inte om jag gillar Håkans nya. Man kanske inte får säga så när man ska se hans konsert ikväll men har inte hittat någon känsla i den. Har inte lyssnat in mig ordentligt men det kanske finns en anledning till det.

Grått och trist, väder och humör går hand i hand. Tung himmel tungt sinne. Mungiporna nedanför knävecken och tröttheten ett faktum svårt att bortse ifrån. Bra möte och effektivt jobb men svårt att hitta gnistan. Tänker att det är nu som hösten tar sitt grepp, idag är dagen höstdepressionen visar sig. Försöker mota bort det negativa och bara göra. Låter hjärnan arbeta för sig själv och matar det som ska matas och följer upp det som ska följas upp. Musiken är på max i lurarna men inte ens musiken kan göra det riktigt bra. Den friska luften mellan mötena är regnfylld och gör inte heller den någon större nytta. Släpar mig iväg till träningen. BodyCombat som alltid på onsdagar. Trött och känner mig fantastiskt omotiverad vid passets början men i takt med musiken och adrenalinets påverkan så är det något som händer. Livet återkommer och den trötta grå lilla jag förbyts som genom ett trollslag till den jag egentlige är och vill vara. Full av energi och hopp om livet möter jag min vän och tar spårvagnen till Djurgården. Inne på Tyrol är det vackra människor med cred. Många trendiga frisyrer och medvetna glasögon. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillar att få möjlighet till dessa slags event. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte gillar att se creddiga vackra människor. Öl och Baconchips till middag och Håkan går på scenen.

Onsdag 2010.11.03 Kl 23.10
- Oj, det var fantastiskt! Vilken energi och vilka låtar.

Bandet spelade som gudar och Håkan, jag säger bara Håkan. Håååkan. Glad, sprudlande och en scennärvaro som sällan skådas. Genrep inför turnén, allt klaffade inte, det som inte klaffade gav energi och dynamik till konserten. "Nu låter det såå falskt". Skratt ett leende som kan få gammal som ung, tjej som kille att smälta. Sedan resten av låten. Publiken dansade, sjöng och hade en trevlig kväll. Man har trevligt med Håkan Hellström. Nya skivan rullar i Spotify om och om igen. Nya favoriter har hittats, mer om det vid annat tillfälle.





Håkan Hellström – Nu Kan Du Få Mig Så Lätt
Håkan Hellström – Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg



Make Yourself


Söker hela tiden nya sätt att utmana, att trigga igång kroppen och hjärnan för en kickstart. Lätt att bli uttråkad och behöver nytt nytt nytt. Inspiration för träningen, många gånger räcker inte för jag mår bra. Sen, mörk och regnig eftermiddag med en arbetsdag i ryggen kan vara svårt att hitta motivation att träna. Det är bara att göra och slutar alltid med lycka. Svettig och utmattad i ett omklädningsrum med ett energiförråd redo att plockas av. Filmen från Nike är snygg, sexig och inspirerande. Sommar 2011. New York.


 

The Roots – The Fire

 


Crazy raw, doin my job like the mob

 

Mörker över stan, klockan är eftermiddag slagen. Lampan över Birger Jarlsgatan svävar i den sakta höstvinden. Inne på kontoret lyser flitens lampa. I lurarna är volymen på max och fingrarna flyger flitigt över tangenterna. Telefonen ringer och kaffet intas med lagom jämna mellanrum. Ikväll väntar middag på Södermalm. Middag och vänner. Goda nyheter kom i förra veckan, dessa ska vridas och vändas analyseras och låtas sjunka in. Detta till en Pho på Nem Nem Quan. Tisdagkväll.



Gang Starr – Work


RSS 2.0